Contactează-ne

Ai nevoie de ajutor?

Ce este o clădire nZEB?

O clădire nZEB înseamnă, în primul rând, consum redus de energie pentru încălzire, răcire, apă, ventilație și iluminat. Beneficiarul unei construcții nZEB va simți imediat avantajele, respectiv confort ridicat cu costuri foarte mici pentru întreținere și, mai ales, independență față de variațiile prețurilor și accesul la combustibilii fosili. Pe termen lung, de aceste avantaje va beneficia și mediul înconjurător, prin reducerea poluării și prin conservarea resurselor (o casă nZEB folosește surse regenerabile pentru furnizarea necesarului de energie).

De ce nZEB?

Este timpul, mai mult ca oricând, să acordăm o atenție mai mare modului în care construim și, mai ales sa învățăm cum putem deveni independenți de sursele de energie convenționale. Este timpul sa construim clădiri eficiente energetic, clădiri sustenabile, prietenoase cu mediul înconjurător! Construind inteligent putem obține mai mult confort, costuri de întreținere mai mici si un mediu de locuit mai sănătos!

ACTIVIȘTII nZEB

Ai un proiect nZEB și ai nevoie de consultanță? Ai ajuns unde trebuie! Comunitatea de activiști nZEB a luat naștere din dorința de a aduce la un loc specialiști din domeniul construcțiilor: de la proiectanți și arhitecți, la ingineri și consultanți. Specialiști cu experiență, care fac parte din organizații certificate, care să fie la un click distanță de tine! Indiferent că ai un proiect în derulare și vrei să te aliniezi la standardul nZEB sau că intenționezi să demarezi un proiect, pe platforma noastră găsești specialistul care să te poată ajuta!

Activist nZEB este un concept unic în România. Am creat o platforma prietenoasă, cu o comunitate de specialiști în continuă creștere, cu acoperire pe mai multe zone din țară. Dorința noastră este să facem conceptul nZEB cât mai cunoscut în toate orașele.

Îți dorești să te alături comunității în calitate de activist nZEB? Scrie-ne, povestește-ne despre experiența ta în domeniu și vom analiză cererea ta de aderență!